+31(0)6 - 29 33 00 48     

Vakkundige projectfotografie

Professioneel

U wilt professionele doelgroepen aanspreken met foto's van situaties waarin zij zich herkennen? Imiteer dan niet de dertien-in-een-dozijn feel good foto's van consumentenfolders. Gebruik ook geen snapshots van mobiele telefoons voor uw corporate communicatie. Laat met professionele foto's zien dat u zichzelf én uw B2B-relaties serieus neemt.


Professioneel betekent bij ons:

  • technisch correct (belichting, compositie, dynamiek, enz.)

  • representatief (voor uzelf én uw referent)

  • relevant (interessant voor professionele doelgroepen)

  • journalistiek verantwoord (boeiend, actueel)

  • multifunctioneel (digitaal, drukwerk, blow ups, enz.).


Ruime keuze

Onze projectfoto's betreffen vooral gebouwen, gebieden, ruimten, installaties en/of processen, maar ook producten, acties of mensen (géén studiofotografie). Samen met u bepalen wij welk soort foto's u nodig heeft en hoeveel. Wij bieden altijd een ruime voorselectie projectfoto's waaruit u kunt kiezen. De meeste klanten hebben aan vijf hoge resolutie foto's per project voldoende.


Oog voor privacy en veiligheid

Wij houden bij fotosessies rekening met de privacy van mensen, die met name bij zorginstellingen zwaar weegt. Ook respecteren wij uw wensen wat betreft eventuele geheimhouding, bijvoorbeeld van technische procédé's. En dankzij onze ruime ervaring in de bouw en industrie checken wij tevens op de veiligheid van te fotograferen mensen (aanwezige Persoonlijke Beschermings Middelen).


Ook beeldbewerking

Beeldbewerking (kleur, licht, uitsnede) is bij ons inbegrepen. Retoucheren (van vlekken, beschadigingen, enz.) doen wij ook, inclusief beeldcorrectie (vignettering, distortion). Indien wij geen projectfoto's voor u maken, is nabewerken van uw eigen foto's ook mogelijk.


Realistische fotografie

Onze projectfoto's zijn realistisch en toepassingsgericht. Daarin zit hun (overtuigings)kracht. Het gaat bij projectreferenties immers vaak om de functionele en/of esthetische uitvoering van ideeën en producten. Wij bouwen geen fotostudio op locatie en zetten geen modellen in. Wel ensceneren wij situaties voor een optimaal resultaat, dat goed aansluit op onze teksten.


Overige fotografie

Naast projecten fotograferen wij ook andere zaken, zoals uw:

  • bedrijf: pand, afdelingen, processen, medewerkers, materieel, enz.
  • evenementen: workshops, presentaties, klantendagen, beursstands, enz.


Nominaties

Wij ontvingen o.a. de volgende eervolle vermeldingen van

IPA (International Photography Awards):

IPA Nature: Trees - 2020

IPA Editorial/Press: Environmental - 2019

IPA Architecture: Bridges - 2019

IPA Architecture: Industrial - 2018

IPA Editorial: General News - 2017

IPA Architecture Buildings - 2015, 2016

IPA Fine Art Landscape - 2015, 2016

IPA People Portrait - 2015, 2016

IPA Home Person - 2015