+31(0)6 - 29 33 00 48     

Uw vakman.

Mijn bureau telt één persoon. Dat is alles. Ik heb geen technische titel noch een diploma journalistiek of fotografie. Wel ben ik oud-hoofdredacteur van diverse vakbladen (15 jaar), voormalig adjunct-directeur van een reclamebureau (5 jaar) en adviseur in industriële marketing/pr (10 jaar). Communiceren over techniek is mijn specialisme.

Ik ben vakman én ondernemer. Schrijven en fotograferen leerde ik on the job. En vanuit de technische journalistiek en reclame startte ik in 2007 mijn bureau voor industriële marketing en pr. Ik voel me thuis in techniek en spreek de taal van techneuten. Dat maakt mijn opdrachtgevers enthousiast en levert hen de exposure die ze verdienen.

Blijkbaar doe ik iets waardevols. Ik zal uitleggen waarom.

Kijk, ik kom vaak binnen als een klant een project heeft waarmee hij wil pronken. Wat ik doe, is die wens concreet maken. Vertalen naar een sterk verhaal in woord en beeld. Niet met cliché's en snapshots, maar professioneel.

Al vele tienduizenden professionals in technische branches inspireerde ik met nieuwe ontwikkelingen, producten en toepassingen. Zowel journalistiek als commercieel. Ik bezoek projecten van grote multinationals en kleine nichespelers. Loop over bouwplaatsen en door cleanrooms en fabrieken, datacenters en varkensstallen, havens en distributiecentra, zorginstellingen, scholen, hotels, enzovoorts.

Maar het gaat niet om mij, want we doen het samen, u en ik, als team. Daarin ben ik de vakman die u niet in huis heeft, maar wel binnen handbereik. Flexibel en zonder vertraging. Een collega op afroep. Ideaal en van deze tijd. Dat is, denk ik, de reden waarom directies, marketeers en reclamebureaus mij bellen. En dat kunt u ook doen, naar 06 - 29 33 00 48. U krijgt mij zelf aan de telefoon. U weet meteen waar u aan toe bent.